ZIUA 16 ZIUA: Nu au ajuns la medalie Betano ciobanii cehi, are o medalie de bronz

ZIUA 16 ZIUA: Nu au ajuns la medalie Betano ciobanii cehi, are o medalie de bronz

Comments Off on ZIUA 16 ZIUA: Nu au ajuns la medalie Betano ciobanii cehi, are o medalie de bronz

Expediția cehă a câștigat deja Betano medalia a noua în Rio de Janeiro, a șaptea medalie de bronz. Ea sa purtat de patru ori, constând în Josef Dostál , Daniel Havel , Jan Štěrba și Lukáš Trefil . >

Acest cvartet a terminat pe locul al treilea în ultimele jocuri din Londra. Pe laguna lui Rodrigo de Freitas, cehii s-au luptat cu argint cu slovacii care, într-un final Betano dramatic, au pierdut vârful barcii ).

Slovacii au dormit mai bine. Nu mi-am ras barba, asa ca a fost cunoscut in cursa.Rezistență sporită la aer, îmi cer scuze băieților pentru asta “, a glumit după cursa, Dostál, deja un interviu dublu la medalia de la Rio . / b> și Filip Dvorak , dar nu au ajuns pe locul doi în semifinale Betano pariuri online legale și au ocupat locul șapte ( news ) într-o cursă echilibrată.

M-am dus cu adevărat la tavan pentru că medalia a fost visul nostru, dar a atârnat foarte mult “, a spus Radoň trist. Trei controversate cehă în finala de seară au și ambiții de medalii. Cu toate acestea, nici unul dintre ei nu a reușit.Cel mai bun dintre ei Vitezslav Betano Vesely a fost al șaptelea, Jakub Vadlejch al optulea și Petr Frydrych sa încheiat la a douăsprezecea ( știri ). Apărătorul de aur David Svoboda a terminat locul al nouălea în pentathlonul olimpic de la Rio de Janeiro.

Echipa națională cehă a început în cea de-a treisprezecea disciplină finală, pe care a îmbunătățit-o în timp ce sa împușcat și a intrat în top zece, dar Betano nu a ajuns la medalie. este frumos din cauza unor limitări de sănătate.Știu că unii dintre fanii sportului mai stricți ar putea fi dezamăgiți, dar dacă știu ce mi sa întâmplat și aș vrea să le spun, ei ar aprecia și ei “, a spus Svoboda ( interviu ). p> Un alt rider din Cehia Jan Kuf nu a terminat spectacolul și a terminat pe locul 36 ( news ). Nash a fost mulțumit de rezultat. La douăzeci de ani de la primul său start la Jocurile Olimpice de la Atlanta, un bărbat de 38 de ani a câștigat cel mai bun rezultat – locul al cincilea ( știri ). . Pe locul 23 în Beijing și pe locul 15 în Londra, a vrut să lupte pentru o zece elită. În cele din urmă, însă, a ajuns Betano la linia de sosire la 27 de ani.( știri ).

Programul olimpic de mai multe zile a fost completat Betano de jucători de golf. Klara Spilkova a terminat pe locul 48 când a pierdut 27 de fotografii ( știri ) în Parcul In-pe.

Adam5811

Create AccountLog In Your Account