Stoke City hozzáteszi Hull bajához a Xherdan Shaqiri ragyogásának köszönhetően

Stoke City hozzáteszi Hull bajához a Xherdan Shaqiri ragyogásának köszönhetően

Comments Off on Stoke City hozzáteszi Hull bajához a Xherdan Shaqiri ragyogásának köszönhetően

Mark Hughes arra számít, hogy Xherdan Shaqiri rendszeresen felgyújtja a Premier League-t, miután két svájci nemzetközi sztrájk szerezte meg Hull-on.

Shaqiri, egy klubbejegyzés: 12 millió £ 2015 augusztusában az első félidő közepén kanyarodott otthont egy kiváló baloldali erőkifejtés, majd a második félidő elején David Marshall bal oldali posztjára szabadrúgást hajtott végre.

Shaqiri majdnem közreműködött egy segéd, ahogy a unibet internetes sportfogadás hurkos áthaladása Mark Arnautovic-t játszotta a célban.Az osztrák csatár lövését Marshall megmentette. – Nyilvánvaló, hogy most már fut, három beszélgetés alatt áll, és ezúttal egyértelműen meg fogja verni a múlt szezonban összesen.Ha ugyanabban az értelemben folytatja és ugyanazt az alkalmazást mutatja, akkor több célt kell elérni tőle. miután Shaqiri a KCom Stadionban tartotta a show-t.

„Ő jó állapotban van” – tette hozzá a Stoke menedzser. „Valódi céllal jött vissza ebben a szezonban, és nagyon pozitív a munkája minden aspektusában.

„ Talán a múlt szezonban bizonyos fokig megragadta a Premier League-t, de úgy érzi, és úgy néz ki, teljesen hozzászokott a bajnoksághoz, és valódi hatást gyakorolt ​​azokra a játékokra, amelyeket játszott nekünk. egykori Manchester United csapattársa, Mike Phelan, aki mindkettőt elveszítette, mivel a Hull munkát állandóan kapta. – Mike számára jelenleg nehéz, de egy nagyon tapasztalt futballember, és ez egy nagy lehetőség neki – mondta Hughes. „Évek óta ismerem őt, és nagyon lelkiismeretes, és rendkívül keményen dolgozik, és azt hiszem, nagy változásokat fog tenni.Nem könnyű, de tudja a játékot, és tudja, mit akar a játékosaitól, és azt várom, hogy nagyon unibet online sportfogadás gyorsan forduljon a dolgokhoz. ”

Hull lenyűgöző kezdete a szezonra Phelan alatt régen tűnik – az első két mérkőzésen legyőzte a bajnokokat, Leicestert és Swansea-t, és Phelan küzdött, hogy találjon semmit pozitívan a teljesítményről. – Rendkívül csalódást okoz – mondta a menedzser. „Az első félidőben valóban nem voltunk proaktívak a labda elhaladásában és a labda elhagyásában, és kivételes első célt értünk el egy minőségi játékostól, aki képes ilyen dolgokat tenni.”

Phelan oldala 6-1-et megalázott Bournemouthban az előző mérkőzésen, és Phelan elismerte, hogy a játékosai bizalmatlanságban voltak.

„Alacsony volt, az első félidőben biztosan láthatták, hogy átadják egymást a jobb mozdulatok, csak nem történt meg velünk.Tehát meg kell vizsgálnunk ezt, és meg kell vizsgálnunk ezeket a kérdéseket, és várjuk a következő játékot. ”

A Phelan számára egy pozitív volt a kapitány, Michael Dawson visszatérése, aki először megjelent a évszak. Dawson, aki a nyáron elszenvedett térdérüléstől teljesen unibet fogadások az interneten felépült, kitűnő utókezelést hozott, hogy megtagadja Wilfried Bony első szezonját.

„Michael Dawson a helyes karakter, hogy körül legyen”, Phelan mondott. – Ott volt, látta és megtette. Jó volt. Az első 90 perc. Így volt egy kellemes szempont. ”Arsenal ünnepli Wenger születésnapját, de szerencsét szerzett, hogy Middlesbrough-t tartsa.

admin

Related Posts

Create AccountLog In Your Account