Leicester a pályán, ahogy Shinji Okazaki ragyog a Crystal Palace-nál

Leicester a pályán, ahogy Shinji Okazaki ragyog a Crystal Palace-nál

Comments Off on Leicester a pályán, ahogy Shinji Okazaki ragyog a Crystal Palace-nál

Ez inkább a bajnokok cuccja volt. Claudio Ranieri elmondta, hogy nem ismeri fel a csapatát, amikor a Chelsea-ra hajtogatott, de a játékosok a Crystal Palace-val szemben stílusosan visszakapották magukat. kiderült, hogy követelte, hogy játékosai teljesítményt nyújtsanak be a hazai kampányuk elindításához. – Azt mondtam, talán ez lenne a Premier League-szezon alapja, ezért fontos volt nyerni.Megnyertük, jól játszottunk, és az egyetlen dolog, amit nem szerettem volna, az volt, hogy a Crystal Palace szerzett, de fel kell ismernem, hogy megérdemelték. ”

A palotát megérdemelték, mert hozzájárultak egy élénk versenyhez , de Alan Pardew nem vitatta az eredményt, és Leicester visszatekint a dalra. – Láttam a Chelsea ellen játszott játékukat, és nem voltak ugyanolyan bátorságuk és agressziójuk, mint unibet online sport fogadás amilyenek itt voltak – mondta. „Nem voltunk messze a legjobbaktól, de jóak voltak. Azt hiszem, a legtöbb csapatnak nehéz lesz itt találkoznia. ”Tottenham hiányzik az esélye, hogy menjen a csúcsra Bournemouthban, de meneküljenek a piros lapoktól. Tovább

Egy ideig Palace úgy nézett ki, mintha az Easy Streeten lennének, fenyegetően az elsőben 20 perc, hogy az első látogató legyen több mint egy éve, hogy elhagyja a King Power-t egy Premier League győzelmével.Annak ellenére, hogy a palota kapusa, Steve Mandanda tehetséges Shinji Okazakit, a második percben megnyitotta a pontozást, és egyenesen a japán csatárhoz ment, akinek a lába széles volt. A palota majd átvette és majdnem gólt ért el, amikor Christian Benteke felugrott egy mozdulatlan Robert Huth felett, hogy találkozzon Martin Kelly keresztjével. A belga fejléc kiugrott a bárból.

Leicester ezután megerősítette a dolgok sorrendjét. A palotát egészen a színpadon kezdték, és az Okazaki, Riyad Mahrez és Danny Drinkwater osztályok villanásaival teltek.Az európai elkötelezettségek ellenére Ranieri csak szűken bántotta ezt a szezont, és Okazaki, Jamie Vardy helyett kezdett, csak egyike volt annak a két változásnak, unibet mobil bónusz amit az igazgató tett az oldalra, aki közelebb állt a Bajnokok Ligája kiütési szakaszaihoz. A másik változáson Ahmed Musa Marc Albrighton helyett indult. Mindkét változtatás nagy különbséget tett. Facebook Twitter Pinterest Shinji Okazaki könnyedén elszakad az iszlám Slimani-val, miután Leicester másodpercet ért el. Fénykép: Plumb Images / Leicester City FC a Getty Imagon keresztül

A Musa elindította és befejezte a játék áttörést. A bal oldali szárnyból kivágta és a labdát iszlám Slimani-nak fizette. Az algériai és Okazaki ekkor kiugrott a palota védőivel, hogy meghosszabbítsák a mozdulatot és a muszát a terület széléről lövéshez.Kelly el tudta blokkolni, de annyira zavarba ejtette a megrázó Mahrez, aki megdöbbentette őt a mérkőzés nagy részében, csak megnézte a nigériai szempillát Mandandától. A nyár folyamán a CSKA Moszkvából való csatlakozás óta Musa első célja volt.

A palota viharja a szünet után. Slimani szinte gólt ért el Mahrez egy keresztből, de az erőfeszítés az oldalhálóra repült.A brazil száguldó, amellyel a palota már a korai szakaszban megtámadta, már régóta védekező scrambling váltotta fel, és szerencsés volt, hogy Okazaki az 58. percben megrepedt a fejükkel egy másik keresztből Mahrezból. a későbbiekben módosítja a pillanatokat, amikor a terület széléről egy kis lövést dobott a hálóba, miután kétségbeesetten megkísérelte Damien Delaney-t. , bár túllépték, nem rábeszélték magukat a bajnokok előtt. Yohan Cabaye szembeszállást mutatott a közeli gátlással, de Kasper Schmeichel megakadályozta.Danny Simpson el kellett távolítania a fejlécet Benteke-től. a pattogó labda felé, és 25 yardról a hálóba csodálatos, félig unibet mobil fogadás röplabdázott. Az osztrák klub első célja az volt, hogy egy hároméves megállapodást írt alá. „Nagyon dühös vagyok rá, mert ő rendelkezik ezzel a minőséggel, de szüksége volt egy új szerződésre, hogy gólt szerezzen!” Mondta Ranieri viccesen. háló. Szerény jutalom volt a palota számára, és a Leicester emlékeztetője még nagyobb teret adott a fejlesztésnek, de ez biztató lépés volt.

admin

Related Posts

Create AccountLog In Your Account